POSLOVNE PRILIKE

VRMAC HOTEL I SPA CENTAR, PRČANJ, CRNA GORA

PRODAJA IMOVINE

Odmaralište se nalazi u Bokokotorskom zalivu, najlepšem zalivu na obali južnog Jadrana. Živopisan gradić Prčanj udaljen je samo 5 km od UNESCO zaštićenog grada Kotora poznatog po svojoj dobro očuvanoj arhitekturi iz 12-tog i 14-tog veka, marini za luksuzne jahte, Mediteranskim restoranima i konobama koje se kriju iza drevnih zidina ili su pak postavljene na otvorenim trgovima građenih u stilu italijanskih piazza. Uz sve to međunarodni aerodrom Tivat nalazi se samo 6km od Prčnja.
Vrmac je polivalentna turistička zdravstvena ustanova. Mnogobrojna medicinska ispitivanja i studije ukazuju na lekovita svojstva klime ovog dela Bokokotorskog zaliva. Zbog svoje geografske konfiguracije i vazdušnih strujanja, vazduh je ovde veoma obogaćen halogenom i drugim korisnim hemijskim supstancama koje sadrži morska voda dok isparenja eteričnih materija pomešana sa isparenjima morske vode dodatno obogaćuju atmosferu mineralima i jonima čije je pozitivno dejstvo na respiratorni sistem medicinski potvrđeno. Ovakav vazduh i morska voda naročito su delotvorni kod dece i starijih osoba sa alergijskim oboljenjima i astmom.

U lečilištu se sprovodi kompletna hidro, sono, foto, elektro, peloido, termo i kineziterapija, masaže i ostali tretmani u kombinaciji sa jogom, palate i sličnim lekovitim terapijama.
Spa centar poseduje potencijal za eksploataciju kapaciteta tokom cele godine i za ostvarivanje prihoda od prodaje spa i hotelskih usluga 12 meseci u godini.
Ukupni smeštajni kapaciteti trenutno imaju 460 kreveta. Pored toga, postoje 2 restorana, 2 bara, otvorena terasa sa pogledom na more, sportski tereni, a hotelska plaža važi za najdužu u Bokokotorskom zalivu. Ostali kapaciteti Vrmca su Letnja vila Nj.V. P.P. Njegoša, vladike Crne Gore, vila Ruski dom iz 1920. godine sa sopstvenom mediteranskim vrtom kao i nekoliko kuća za smeštaj radnika. Veliki potencijal za razvoj u luksuzni morski spa centar koji može da bude otvoren tokom cele godine!!

SEECAP ima ekskluzivan mandat za prodaju ove imovine.

preuzmi dokumentaciju

Hotel Vrmac
Hotel Vrmac
restoran, Hotel Vrmac
Hotel Vrmac
Hotel Vrmac
Hotel Vrmac
pogled na Bokokotorski zaliv
Hotel Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac
Vrmac panorama
Vrmac panorama

Autorska prava ©SEECAP Konsalting doo 2001-2019.