POSLOVNE PRILIKE

INVESTITORI TRAŽE

S vremena na vreme dobijamo upite za investiranje ili kupovinu preduzeća i/ili imovine iz različitih izvora-od investitora ili njihovih konsultanata, investicionih fondova, portala i investicionih platformi zatvorenog tipa do naših kolega iz korespondentskih kuća širom sveta. Selektovane upite objavljujemo, ako u njima vidite mogućnost za saradnju, kontaktirajte nas za dalje informacije.

Napominjemo da je ovo samo mali izbor i mogućnosti u našoj ponudi. Ako imate potrebu za dokapitalizacijom, želite da prodate preduzeće ili imovinu značajne vrednosti ili želite strateško povezivanje sa sličnom kompanijom, kontaktirajte nas jer imamo široke mogućnosti da vaše potrebe plasiramo preko naših marketinških kanala.

KURŠUMLIJSKA BANJA

Sanus per aquam-SEECAP JE IMENOVAN ZA SAVETNIKA AGENCIJE ZA PRIVATIZACIJU ZA PRIVATIZACIJU KURŠUMLIJSKE BANJE. Ova banja je sagrađena 1976. po ugledu na moderne banjske centre u Sloveniji, Nemačkoj i Francuskoj.

VRMAC HOTEL I SPA CENTAR, PRČANJ, CRNA GORA

Hotel Vrmac se nalazi u Bokokotorskom zalivu, najlepšem zalivu na obali južnog Jadrana. Živopisan gradić Prčanj udaljen je samo 5 km od UNESCO zaštićenog grada Kotora poznatog po svojoj dobro očuvanoj arhitekturi iz 12-tog i 14-tog veka, marini za luksuzne jahte, Mediteranskim restoranima i konobama koje se kriju iza drevnih zidina ili su pak postavljene na otvorenim trgovima građenih u stilu italijanskih piazza. Uz sve to međunarodni aerodrom Tivat nalazi se samo 6km od Prčnja..

Autorska prava ©SEECAP Konsalting doo 2001-2018. Design & realization Great Shade Factory